Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká díra v sádrokartonu

Od: radek116® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, připravoval jsem díry pro světla v sádrokartonu a já blbec je udělal všechny (16) o 2cm větší. Mám je 225x225mm a mají být 205x205mm. Světla mají právě celkový rozměr 225x225mm. Strop je kompletně vymalovany. Co s tím? Napadlo mě vložit rámeček z hranolu 1x1cm,prilepit, přetáhnout finální sterkou, prebrousit a premalovat...
Děkuji za nápady, jsem z toho dost hotovej (:

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jendad
hodnocení

2x

Velké díry do sádrokartonu se opravují uplně jednoduše . Do díry zevnitř dáte odřezky osb desky . Aspoň 3cm do sadroše a 3cm do díry aby čouhaly. Upevníte je těmi sadrokaronářskými šrouby (černé) . A tím máte podklad pro odřezky na správný rozměr sadrokartonu , které normálně přišroubujete do toho osb odřezku . Šrouby zatmelíte a hotovo

Do díry může čouhat 1cm...diru má o 2cm větší... I tak to půjde...

berger*
hodnocení

1x

ty otvory bych zvětšíl,o deset a více cm. Dal bych tam po obvodu odřezky profilů a přišrouboval čtverce sdk. Přetmelil a vyřezal správné otvory...

doplněno 04.09.20 20:03:

*ee* teď jsem si to přečetl znovu,to se Vám povedlo šestnáctkrát? Na jednu stranu mi Vás je líto,na druhou jsem se škodolibě zasmál,to fakt zamrzí...*smich**mir*

hodnocení

1x

Treba tam dat vetsi svitidla, pokud je uz nemate zakoupena. svet-svitidel.cz/...

kepler*
hodnocení

1x

Co takhle opatřit spodek svítidla tenkou deskou o rozměrech o něco větších, než je těch 225 x 225 a to celé přilepit?

hodnocení

To mě taky napadlo...

hodnocení

0x
Typ svítidel? Možná něco vymyslíme...
hodnocení

Kanlux katro v2led 18w

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]