Nejste přihlášen/a.
Když máme ze sestrou bezpodílové vlastnictví nemovitosti,může prodat část domu bez mého vědomí?
Jak to máte ošetřené ve smlouvě? Většinou je tam něco jakože k prodeji se to první musí nabídnout vám.
Já to taky jako první koupil.Jenže mě to odmítly přepsat a tak to prodala jinému a ten s přepisem neměl problém.A já si teď znovu od něj koupím svou nemovitost zpátky nebo se mám vystěhovat.
Pokud jste zapsáni jako spolumajitelé,nelze bez souhlasu druhého nemovitost prodat třetí osobě!Jen,pokud je nemovitost dělitelná fyzicky a zapsána v katastru jako dvě nemovitosti.Ale pak by ti tvoje polovina samozřejmě zůstala.V opačném případě by kupní smlouva nebyla platná a soud by měl rozhodnout spor.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.