Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
budu dělat nové okapy (obyčejný pozink nebo barvený pozink) a potřebuji alepoň polovinu dešťové vody ze střechy, která má spád na sousední pozemek, svést na svůj pozemek. Délka okapní hrany je 26 m. Jeden svod (přibližně uprostřed na obrázku) vede na sousedův pozemek a dále do dešťové kanalizace. Chci přidat další svod, který bude přivádět vodu na můj pozemek a bude umístěnou za rohem domu (na obrázku je pro zjednodušení umístěn na stejné straně domu jako první svod). Na obrázku jsem nakreslil dvě možné varianty, které mě napadli. Jak to ideálně udělat? Nemůže být např, ve variantě č. 1 nějaký problém s ohledem na napojování žlabů (změna spádu viz. vyznačeno otazníky). Děkuji za odpověď.
Samozřejmě podstřešní žlaby - dle obrázku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.