Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rám na okno se sítí proti hmyzu

Od: nick7449 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den doporučil by mi někdo z OBI/Baumaxu a podobných velkoobchodu rám na okno proti hmyzu ideálně uchycení bez vrtání připnutí nebo lepení je něco na co bych si měl dát pozor?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

4x

standardní sítě proti hmyzu drží pomoc otočných pacek na rámu sítě...UNI sítě nekupovat a nechat si vyrobit na míru podle okna..

hodnocení

2x

Pokud máte plastová okna, nejlepší jsou sítě na míru.

hodnocení

0x

Před třemi týdny jsem montoval rolovací síť na okno, síť je z exteriéru...lepena oboustrannou páskou 3M. Výroba na míru trvala skoro 4 týdny, kdyby si ji chtěl někdo objednat...ale mají tam toho více...

hodnocení

0x

U nás jsme vyráběly sítě na míru dle rozměru okna. Byl to systém bez vrtání do rámu, sít´ se z venku dorazila na rám a ze vnitř se pomocí otočných háčků zajistila. To zvenku je myšleno tak, že se sít´ nasazovala ze vnitř. Myslím, že to tak dělá dost firem protože vrtat do rámu je dost na prd. Každá díra navíc znamená problém navíc. Další věc je, že když si to navrtáte sám nebo jiná firma tak v případě řešení jakékoliv reklamace máte smůlu, protože jste narušil konstrukci okna.Já jsem měl nejradši sítě na suchý zip. Jenom při výběru hledat co nejslapší.Na zimu určitě sundavat,sít´ovina mrazem trpí, za 2roky je po ní.

hodnocení

0x

Rozhodně si nechte vyrobit vyndávací sítě na míru. V mém případě přišel pán, změřil okna a druhý den jsem nasazovala. Firmu hledejte někde v okolí, a to i pod názvem Žaluzie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]