Nejste přihlášen/a.
Před třemi týdny jsem montoval rolovací síť na okno, síť je z exteriéru...lepena oboustrannou páskou 3M. Výroba na míru trvala skoro 4 týdny, kdyby si ji chtěl někdo objednat...ale mají tam toho více...
U nás jsme vyráběly sítě na míru dle rozměru okna. Byl to systém bez vrtání do rámu, sít´ se z venku dorazila na rám a ze vnitř se pomocí otočných háčků zajistila. To zvenku je myšleno tak, že se sít´ nasazovala ze vnitř. Myslím, že to tak dělá dost firem protože vrtat do rámu je dost na prd. Každá díra navíc znamená problém navíc. Další věc je, že když si to navrtáte sám nebo jiná firma tak v případě řešení jakékoliv reklamace máte smůlu, protože jste narušil konstrukci okna.Já jsem měl nejradši sítě na suchý zip. Jenom při výběru hledat co nejslapší.Na zimu určitě sundavat,sít´ovina mrazem trpí, za 2roky je po ní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.