Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mezikus susicka/pracka Beko

Od: katerina* odpovědí: 2 změna:
Dobry den, jsem na tyhle veci hloupa, prosim o radu, jaky mezikus pouzit, kdyz mam pracku Beko WRE 7612 XWW a ted jsem koupila susicku Beko DPS 7405 GB5?
Susicka presahuje o 9 cm. Vyhledala jsem si, ze je idealni mezikus, ktery ma regulaci hloubky do presahu 10 cm, ale ten mezikus je delany na Beko WMB na ja mam WRE, takze nelze pouzit?
Moc dekuji za jakoukoli odpoved

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Být Vámi, napíšu přímo na Beko bekocr.cz/... , tam by Vám měli poradit opravdu správně. Tady to můžou být jen dohady, pokud už někdo neřešil stejný problém.

hodnocení

0x
Nožičky taky přesahují?
Mám tedy AEG, taky by čistě teoreticky měl být mezikus, ale jak u minulé sestavy tak i u té současné mám sušičku postavenou na pračce bez ničeho a není žádný problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]