Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plisen ve sparach

Od: jsah odpovědí: 4 změna:
Dle rad jsem na plisen ve sparach pouzila kyprici prasek na peceni a ted savo na plisne.Ani jedno nepomohlo.Jdou udelat jen nove spary bez sekani?diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x
predchozi otazku jsem nevidel, savo plisne zlikviduje vzdy, asi mate na mysli, ze se to zazralo a bile spary jsou ted na pohled hnusne a spinave.
Ano, pokud to nekdo prve udelal pekne, vzdy je trochu mista na presparovani, kupte si bily Murexin, a takovou tu velkou hranatou jemnou houbu na koupani a pri stahovani sparovacky vlhkou houbou na konci na ni netlacte, jen to opatrne solichejte a casto houbu vymyvejte

hodnocení

1x

Savo pouzijte i vicekrat po sobe a pomozte tomu kartackem ve spare. A potom dobre oplachnout. Kdyz to budete delat moc casto, tak Vam to Savo zacne narusovat tu sparu, takze se stejne nevyhnete presparovani. Ale to je otazka nekolika let.

hodnocení

0x

Na čištění silikátových spár používám HG čistič. Nastříkám, nechám působit a poak přejedu kartáčkem. Pokud ani to nepomůže , spáry se proškrábnou škrabákem a přespárují spárovačkou.

agrozet.cz/...

hodnocení

0x

Na podzim jsem přespárovával dlažbu na schodiští.Původní spáry jsem pořádně proškrábal co to šlo(no ono to moc do hloubky nešlo) jak je tu popisováno.Bohužel ale ty horní nové spáry moc nedrží a místy šupinkují a odloupávají se.Takže efekt nic moc. uspechu na přespárování moc nedávám.Ale třeba je to rukama a nejsem tak šikovnej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma přespárování dlažby

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]