Nejste přihlášen/a.
Dd,nejsem z generace používající mech.budíky.Přesto jsem ho koupila,ale nemá český návod.1) Jak prosím nastavit buzení?Nerada bych ho pokusy zničila.2) Je tam několik číselníků. Co který z nich znemená?Děkuji moc
Zrovna dneska před chvílí než jsem otevřel Váš dotaz mi přestala fungovat křišťálová koule.tak vůbec nevím,jak Váš budík vypadá!
Aha tak již je obrázek vložen-Křídlovka vpravo-natahuje hodinový strojek,vlevo-natahuje budík,spodní čudlík seřizuje hodiny,horní čudl nastavuje budík.
osobně jsem jej nastavoval,budík, na předpokládaný čas a přeseřzováním hodin ověřil přesnost nastavení budíku.nebyl dle mého přání-vše se opakovalo, Bylo li vše OK jen jsem pak seřídil správně čas.
Típnete ho tou páčkou nahoře mezi zvonky... Na jednu stranu blokuje kladívko,na druhou ho uvolní. Na to nezapomeňte při natahování...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.