Nejste přihlášen/a.
Mám problém s pavouly a hmyzem. Pořád lezou kam nemají. Většinou je stačí upozornit že jsou v prostoru s člověkem a dojde jim že mají zmizet Teď už ale drzost těchhle malejch zmetků překonala všechmy meze když mi po obličeji v noci lezl nějakej pavouk a když jsem ho smetl, kousl mě. Nevím co byl zač, a je mi to jedno. Tady je teď zóna bez exoskeletů. A teď konečně k vlastní otázce:
Jak spolehlivě odpuzoval nebo zabíjet všechno živé menší než 5cm? Nebo radši menší než 50 cm. Nebo ještě líp cokoli co není člověk.
Všeho moc škodí. Sítě v oknech a dveřídh jsou základ. Chemii se vyhýbám, kromě velkého přemnožení.
Pavouci jsou užiteční, likvidují roztoče a všelijakou verbež v kobercích, textilu ... kterou nevidíme a je škodlivá. Dokonce jsou jejich zastánci ze strany alergiků na roztoče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.