Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak hubit nebo odpuzovat pavouky?

Od: nomohakon® odpovědí: 7 změna:

Mám problém s pavouly a hmyzem. Pořád lezou kam nemají. Většinou je stačí upozornit že jsou v prostoru s člověkem a dojde jim že mají zmizet Teď už ale drzost těchhle malejch zmetků překonala všechmy meze když mi po obličeji v noci lezl nějakej pavouk a když jsem ho smetl, kousl mě. Nevím co byl zač, a je mi to jedno. Tady je teď zóna bez exoskeletů. A teď konečně k vlastní otázce:

Jak spolehlivě odpuzoval nebo zabíjet všechno živé menší než 5cm? Nebo radši menší než 50 cm. Nebo ještě líp cokoli co není člověk.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Njn, koniec leta...
Siete do okien a poriadne upratať všetky kúty od smetí a odrobiniek. Všetok bordel, ktorý upadne od sušienky je pre hmyz potrava a pavúky následne lezú tam, kde majú čo žrať.
Komplet sa ich nezbavíte, ale zredukujete ich.

Všeho moc škodí. Sítě v oknech a dveřídh jsou základ. Chemii se vyhýbám, kromě velkého přemnožení.

Pavouci jsou užiteční, likvidují roztoče a všelijakou verbež v kobercích, textilu ... kterou nevidíme a je škodlivá. Dokonce jsou jejich zastánci ze strany alergiků na roztoče.

hodnocení

Regine, nepřátelé zvenčí - síť, nepřátelé zevnitř (ty co už okupujou) - chemický exterminatus. Biolit možná? Cyclon B?

hodnocení

2x

Sítě do oken by mohly vyřešit tren strašlivý problém.

doplněno 25.08.20 06:36:

Místochemie, kterou pak budete muset čichat i vy, popadněte vysavač a seberte po koutech všechno, co tam nemá být.

hodnocení

Sítě... Dík. A nějaká ta chemie na provedení Exterminatus by nebyla?

hodnocení

joudic*
hodnocení

0x
site funguji spolehlive, ale pavouci porad jsou, jen mene

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]