Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlaha pro vozíčkáře

Od: martinna* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,prosím o radu vozíčkáře. Chci novou podlahu v paneláku pro vozíčkáře+velká polohovací postel na kolečkách. Máte někdo kdo je na vozíku plovoucí podlahu? Netrpí tou zátěží, prosím názor-děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Měla jsem v kuchyni dlažbu, super pojezd na vozíku ale často mi něco upadne a to byla hrůza,mám zátěžové lino, v chodbě koberec byl super ale kvalita špatná a natahoval se jak jsem se točila, opět lino a 3 roky v pohodě. Ložnice parkety k ničemu a tak na ně koberec, postel je bržděná ani se nehne, pokud manžel vysává, odbrzdí a popojede, pak zas postel na místo, pOd koly má z lina čtverečky a stojí na nich. Ano parkety trpěly, koberec je také vytlačený.

martinna*
hodnocení

Děkuji všem,ale dám lino...

lidus*

Martino, volte dobře, vyptejte se a moc nešetřete, zátěžová dnes dělají hezká.

hodnocení

0x

Podívejte tady a vyberte podle zatížení...případně k pročtení i zde

doplněno 21.08.20 19:54:

A kolečka typu W, tady více

doplněno 21.08.20 19:56:

Třeba toto, vyměnit za stávající (pokud jsou stávající bez pogumování)

martinna*
hodnocení

Děkuji...mám to pročetlé,ale zajímají mě zkušenosti-klady + zápory od vozíčkářů a jakou mají oni

joudic*
hodnocení

0x
no nemam zrovna nejdrazsi podlahy a ta by teda rychle skoncila *smich*, to uz by byl lepsi zatezovy koberec... asi bych to videl na vynil a nebo drazsi podlaha s poradnymi zamky, poctive licujici ve spojich

jenda2*
hodnocení

0x

Kolečka mají v povrchu natlačené kamínky a kde co. Dřevěnou podlahu tedy určitě ne. Ten koberec je dobrý nápad.

martinna*
hodnocení

Zkoušel jste odtláčet postel pro invalidy s 5 motory a člověk okolo 100 kg. na ní? Postelí jezdím po ploše od kuchyně k balkonu ap. cca 45 m čtever. koberec v žádném případě...drhne...a navíc tito lidé z postele vyhazují věci+ nechci psát jaké...nutno dobrá údržba...asi to lino...zátěžové co mají v nemocnicích...

jabraka*
hodnocení

0x

Doporučil bych vinylové dílce FATRAFLOOR fatrafloor.cz/...

Odolávají i provozu vožíčkářů.

JABRAKA

hodnocení

0x

Plovoucí do paneláku není to pravé ořechové.Protihluková izolace podlahy není zrovna ideální a ještě na to plovoucí a pak soudsedi dole slyší i upadnutí špendlíku na podlahu.Ale odolnost při pojezdu inv.vozíkem může být dobrá ,pokud nemá plastová kolečka jako kancelářské kolečkové židle-po asi 7 letech úprovozu jsem u PC stolku musel několik lamel plovoucí vyměnit jak od koleček byly zmařené!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]