Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak využít prostor pod postelí bez šuplíku

Od: trno odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
máme doma dřevěnou postel, která nemá šuplík zespodu a pod ní je nevyužitý prostor.
Ten prostor pod postelí by se nám hodil na uskladnění věcí.
Chci se poradil jak by jste ho využili?
Co naskládat věci do krabic a dát pod postel? Asi to ale bude moc vidět, nebo jak to řešit?
Děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

5x
Jestli nemáte volnou skříň na milence, nechal bych tento prostor prázdný.

lee*
hodnocení

4x
Mám z IKEA černé látkové úložné prostory se zipem. Je v nich pevná výztuha. Krásné drží tvar, nebortí se. Materiál pevný. I když jsou plné nic se nepáře

hodnocení

3x

Měl jsem pod postelí boxy a musel jsem je zrušit a nechat volný prostor. Od roštu postele tam jde velké množství prachu. Navíc poslel špatně větrá. Nyní mám postel s volným prostorem aje to čistší, vysavačem jen přejedu pod a hotovo. Nikde pracha věci ve skříních čisté (oproti tomu, když byly pod postelí).

Je to nesmysl.

hodnocení

1x

Co tak nechat udělat šuple přímo pod postel. Hezky na kolečkách...

hodnocení

1x
Tam se da dát lecos ta moje tam má v pytlích peřiny a já tam mám slovy té mé rybářskej bordel *smich*

hodnocení

0x

Třeba Ikea, nebo něco z toho. Používáme tohle, ale je to takové látkové. Funkci ale plní..Jinak Ikeu nemusím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]