Dobrý den, máme doma dřevěnou postel, která nemá šuplík zespodu a pod ní je nevyužitý prostor. Ten prostor pod postelí by se nám hodil na uskladnění věcí. Chci se poradil jak by jste ho využili? Co naskládat věci do krabic a dát pod postel? Asi to ale bude moc vidět, nebo jak to řešit? Děkuju
Mám z IKEA černé látkové úložné prostory se zipem. Je v nich pevná výztuha. Krásné drží tvar, nebortí se. Materiál pevný. I když jsou plné nic se nepáře
Měl jsem pod postelí boxy a musel jsem je zrušit a nechat volný prostor. Od roštu postele tam jde velké množství prachu. Navíc poslel špatně větrá. Nyní mám postel s volným prostorem aje to čistší, vysavačem jen přejedu pod a hotovo. Nikde pracha věci ve skříních čisté (oproti tomu, když byly pod postelí).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.