Dobrý den, právě jsem doprala pračku s tmavým prádlem..a měla jsem tam léta staré tričko ale spíše nošený jednou za rok na dovolený ..a stalo se mě že se sloupl nápis jedná se o hasičské tričko s nápisem..asi všichni znáte . Napadá mě nebylo prané na ruby a asi možná jsem zapomněla snížit otáčky. Měla jsem tam ale i tílko od škvora a tílko v pohodě.
Záleží i na stáří a použitých materiálech. Popř. kolik mělo za sebou praní.
Nápis se nesmí hlavně žehlit. Poškodí se a odloupá.
...
Měl jsem Husky Batoh jen na jednom výletu. Po 5 letech ve skříni popraskaly gumové našité provleky popruhů. Gumy zvrdla na plast a popraskala stářím. Kvalita nic moc. Hádám, že nápis trika na tom bude stejně.
doplněno 18.08.20 23:39:
Mě se před měsíce v pračce na 30C a 200ot rozpadly záclony staré 20 let.
tazatelka
To tričko se nežehlí je to bavlna ..a nevím víceméně to tričko se používalo jednou za rok na dovolený nebo při soutěžích..ale jak říkám je to léta staré tričko
janh*
Žádný nažehlovačky nevydrží věčně. Buď sítotisk nebo laser...500,-/ks.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.