Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, právě jsem doprala pračku s tmavým prádlem..a měla jsem tam léta staré tričko ale spíše nošený jednou za rok na dovolený ..a stalo se mě že se sloupl nápis jedná se o hasičské tričko s nápisem..asi všichni znáte . Napadá mě nebylo prané na ruby a asi možná jsem zapomněla snížit otáčky. Měla jsem tam ale i tílko od škvora a tílko v pohodě.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
miso®
2x
Staré nažehľovacie nápisy sa šúpu a praskajú aj bez prania. Nezáleží na tom, či je tričko v skrini alebo ho ťaháte po výkopoch.
0x
Záleží i na stáří a použitých materiálech. Popř. kolik mělo za sebou praní.
Nápis se nesmí hlavně žehlit. Poškodí se a odloupá.
...
Měl jsem Husky Batoh jen na jednom výletu. Po 5 letech ve skříni popraskaly gumové našité provleky popruhů. Gumy zvrdla na plast a popraskala stářím. Kvalita nic moc. Hádám, že nápis trika na tom bude stejně.
doplněno 18.08.20 23:39:
Mě se před měsíce v pračce na 30C a 200ot rozpadly záclony staré 20 let.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]