Nejste přihlášen/a.
po 10 letech nám odešla u Brandta výkonová deska-takže přestaly hřát 2 plotýnky na indukci a náhr.díl z Francie je za 8.300 Kč a opravář po 30 dnech čekání na reakci výrobce řekl,že to nemá cenu. Nový typ tohoto sporáku stojí cca 20.000 Kč. Takže hledám nějakého jiného výrobce,kde by nemusel být takový problém s délkou přivezení HD ale problém je v tom, že musí být široký 60 cm a bílý (manželce se nerez "nehodí" i když ten bych našel ). Poradíte z vlastní zkušenosti?
Takže prosím taky o radu - nyní máme indukci a našel jsem MORU,ale deska je sklokeramická,netuším jaké nám změna bude dělat problémy. Jsme důchodci a vaříme jen o víkendech,jinak nám jídlo vozí.
Jestli jste zvyklí na indukci, tak budete s obyčejným sklokeramickým sporákem zklamaní. Já mám indukci od té samé značky jako Vy, ale nemám celý sporák, pouze desku se 4 plotýnkami a už bych za nic jiného neměnila. Ale kdybych měla zaplatit za náhradní díl takovou sumu, tak bych raději koupila novou desku.
Po indukci přejít na sklokeramiku bude šok = nedoporučuju. Taky je řešení, že dvě plotny na víkendové vaření stačí, komfort bude rozhodně větší než ta sklokeramika...
Ještě je možnost sehnat šikovného elektrotechnika - mohla tam odejít nějaká pitomost za pár korun...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.