Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrnec se loupe

Od: veronika* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

máme koupené nádobí Vivess z Penny (hrnce a pánev). Nejmenší hrnec jsme zkusili dát před měsícem do myčky, celý se sloupal, takže skončil v popelnici. Dnes jsem v jednom z dalších hrnců vařila rýži a hrnec se opět po uvaření začal loupat s tím rozdílem, že když jsem ho umyla, vypadá jako nový, kdežto hrnec z myčky omýt nešel, byly vidět stopy sloupání. Hrnec, ve kterém jsem dnes vařila, byl použit již víckrát, proto nerozumím tomu, že se na některých místech sloupal a předtím ne. Posílám odkaz na hrnce, které mají jinak dobré hodnocení - penny.cz/.... Známým, kteří sadu mají, se toto ještě nestalo.

Má s tím prosím někdo zkušenost? A vařili byste v tom hrnci, když momentálně vypadá ok, nebo raději ne?

Díky moc za rady:)

Hrnec se loupe

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevařil, reklamoval.

veronika*
hodnocení

Tak to asi přijdeme o všechny 4 hrnce, protože jsme nádobí dostali před rokem k Vánocům (používáme až poslední měsíce) a pochybuji, že ti, co nám to dali, mají účtenku..:(

hodnocení

0x

Nekupuj šunty z Penny. Kup si pořádné nádobí v domácích (kuchyňských) potřebách, kde je výběr. Raději přidat pár korun, ale mít aspoň trochu kvalitu.

veronika*
hodnocení

Díky za radu, beru to. Akorát jsem výše psala, že jsme sadu dostaly jako dárek a známí (dvě rodiny) s tímto zkušenost nemají, a to hrnce denodenně používají. Na internetu jsem také žádné špatné recenze nenašla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]