Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme koupené nádobí Vivess z Penny (hrnce a pánev). Nejmenší hrnec jsme zkusili dát před měsícem do myčky, celý se sloupal, takže skončil v popelnici. Dnes jsem v jednom z dalších hrnců vařila rýži a hrnec se opět po uvaření začal loupat s tím rozdílem, že když jsem ho umyla, vypadá jako nový, kdežto hrnec z myčky omýt nešel, byly vidět stopy sloupání. Hrnec, ve kterém jsem dnes vařila, byl použit již víckrát, proto nerozumím tomu, že se na některých místech sloupal a předtím ne. Posílám odkaz na hrnce, které mají jinak dobré hodnocení - penny.cz/.... Známým, kteří sadu mají, se toto ještě nestalo.
Má s tím prosím někdo zkušenost? A vařili byste v tom hrnci, když momentálně vypadá ok, nebo raději ne?
Díky moc za rady
Nekupuj šunty z Penny. Kup si pořádné nádobí v domácích (kuchyňských) potřebách, kde je výběr. Raději přidat pár korun, ale mít aspoň trochu kvalitu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.