Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup z letadla do letadla ve třídě economy

Od: jendah odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, mám otázku. Na jednou webu jsem objevil letenku, kde letadlo přistane 22:20 a pak je nutné přestoupit na jine letadlo ale to odlétá až v 7:35 ráno. To znamená že si musím ještě Opatřit hotel nebo jak to je ve třídě Economy? Předem dekuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Noc strávíte na letišti.

jendah
hodnocení

a mám tam zařízenou nějakou postel, nebo tam budu muset stát celou noc?

Budete to řešit, jak všichni ostatní. Někteří spí vsedě na sedadlech v letištních prostorách, jiní si lehnou někam do koutku na bundu nebo deku..

itguru*

žádná postel. prostě 10 hodin budeš čekat na letišti. Je na tobě jak. Můžeš spát na zemi, lehátkách a nebo celou noc jen sedět a hrát hry na telefonu. Na některých letištích jsou lehátka, líp se na nich spí než na židlích, ale těžko se hledají, jsou někde na konci. Další letiště zase mají spací kabinky/komůrky/vajíčka. Cena je ale snad 500 za hodinu, takže radši na zemi, na letišti zcela běžné.

joudic*
hodnocení

0x
letiste co jinyho.. zalezi, na kterem letisti budete cekat, napr. stara odletova hala v Moskve je neco priserneho ikdyz samotny let pres moskvu je fajn + zasuvky v letadle. Ja si koupim v duty free velky redbull a prochazim se, pripadne koupim nake mensi teple zradlo nebo fastfood, nekde maji i studene plechy s pivem, tak mi je vzdycky poctive zabali do letadla, abych si to za rohem nebo v kurarne (kdyz je) roztrh a vyzunkl, sedim na wifi atd. Jini to maji jednodussi a zalomi, kde si zamanou, to ja neumim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]