Nejste přihlášen/a.
Nevím, kde je problém za jedno odpoledne namontovat anténu a připojit k televizi. O cenové výhodě ani nemluvě.
Dále nevidím pohodlnost v tom, abych měl dva ovladače. Jednou zapnu TV, druhým nějaký set top box, etc. Samozřejmě vím, že při vhodné kombinaci mohu používat pouze jeden ovladač, ale stejně občas chci přepnout na jiné externí zdroje, multimédia atd. A tam opět ten druhý potřebuji. A jen řeším, který vzít teď...
Pohodlnost je anténa a DVB-T2 TV. Tedy aspoň za mě.
Ale já nepíšu o žádném poplatku nebo dalším ovladači v případě kabelovky. Prostě strčím kabel do splitteru a je to. Případně použiju rozbočovač když potřebuju více zařízení.
Instalace antény může být velmi komplikovaná:
- může být výhled na jinou světovou stranu nebo může být stíněn
- u zateplených baráků platí zákaz připevňování čehokoliv na zeď
- plastová okna není vhodné provrtávat pro přechod kabelu.
Podle mne UPC, pokud jsi v dosahu. Pokrytí UPC si můžeš ověřit podle své adresy na jejich webu.
Bezproblémový Internet a v jeho ceně je i balík běžných programů TV šířený jako DVB-T1. Je to asi 40 programů TV a několik rozhlasových, nepotřebuješ na jejich příjem žádné jejich speciální zařízení - stačí libovolný televizor nebo STB se starým DVB-T1. Je to v podstatě to samé co bys mohl chytat na anténu, jenom pohodlněji. Platíš pouze Internet, tenhle TV balíček je k tomu zdarma. ČT programy jsou dodávané v HD.
Užívám balíček O-2 televize se 60 kanály a internet za 760 Kč měsíčně.Ovšem já mám připojení po pevné lince,tgedy po drátě.Připojení po síti neznám
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.