Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vybrat balíček internet a TV

Od: ota odpovědí: 16 změna:
Dobrý den stěhuji se s přítelkyní do bytu a potřeboval bych poradit jaký tak nejvýhodnější balíček TV a internet v jednom zhruba 20mbs a pořady mě stačí ty základní okolo těch 30. Lokalita Jičín.
Děkuji za odpovědi :)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Záleží na dostupnosti a kvalitě poskytovatelů v místě.
Co se TV týče, nejvýhodnější je venkovní anténa a pozemní vysílání. Pak už jen internet. Zeptejte se sousedů.

Anténa je moc práce... z kabelovky je to pohodlnější.

Nevím, kde je problém za jedno odpoledne namontovat anténu a připojit k televizi. O cenové výhodě ani nemluvě.

Dále nevidím pohodlnost v tom, abych měl dva ovladače. Jednou zapnu TV, druhým nějaký set top box, etc. Samozřejmě vím, že při vhodné kombinaci mohu používat pouze jeden ovladač, ale stejně občas chci přepnout na jiné externí zdroje, multimédia atd. A tam opět ten druhý potřebuji. A jen řeším, který vzít teď...

Pohodlnost je anténa a DVB-T2 TV. Tedy aspoň za mě.

Ale já nepíšu o žádném poplatku nebo dalším ovladači v případě kabelovky. Prostě strčím kabel do splitteru a je to. Případně použiju rozbočovač když potřebuju více zařízení.

Instalace antény může být velmi komplikovaná:

- může být výhled na jinou světovou stranu nebo může být stíněn

- u zateplených baráků platí zákaz připevňování čehokoliv na zeď

- plastová okna není vhodné provrtávat pro přechod kabelu.

111®
hodnocení

0x

vybrat od koho? UPC? O2, T-mobile nebo někdo jiný?

hodnocení

0x

Podle mne UPC, pokud jsi v dosahu. Pokrytí UPC si můžeš ověřit podle své adresy na jejich webu.

Bezproblémový Internet a v jeho ceně je i balík běžných programů TV šířený jako DVB-T1. Je to asi 40 programů TV a několik rozhlasových, nepotřebuješ na jejich příjem žádné jejich speciální zařízení - stačí libovolný televizor nebo STB se starým DVB-T1. Je to v podstatě to samé co bys mohl chytat na anténu, jenom pohodlněji. Platíš pouze Internet, tenhle TV balíček je k tomu zdarma. ČT programy jsou dodávané v HD.

hodnocení

0x
Mmch.UPC neexistuje.Doporucim Vodafone.

Web www.upc.cz stále existuje, jen je přebarvený na červeno. A označení služby používají stále.

16.08.20 12:53
Zatím

To ale nic nemění na mé radě.

Mění, nabízel jste neextujici upc

Web (a doména) www.upc.cz stále existuje a vede u Vodafonu přesně tam kde je zapotřebí.

jabraka*
hodnocení

0x

Užívám balíček O-2 televize se 60 kanály a internet za 760 Kč měsíčně.Ovšem já mám připojení po pevné lince,tgedy po drátě.Připojení po síti neznám

JABRAKA

No vidíš, UPC Internet je za cca 430 (Internet 150+). Televize zdarma, můžeš připojit libovolný počet zařízení protože to nepotřebuje žádnou krabičku.
To je informace z blesku:)

111®
hodnocení

0x

nejen krabičku ale ani STBox

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]