Na to si můžete udělat jednoduchý algoritmus. 1) mám brambory, kolínka, nebo obojí. 2) když mám jen jednu položku, udělám tu, 3) když mám obě položky, posoudím následující varianty: 4a) vyberu tu, která mně chutná, 4b) vyberu kolínka, pokud nerad škrábu brambory 4c) vyberu tu z položek, kterou nebudu potřebovat na zítřejší den. Algoritmus lze libovolně kombinovat s dalšími kroky.
U nás tak vepřovou panenku neprzníme. Brambory, míchaný salát a panenka na prudko. Důchod vám nestačí ale prase máte od syna a wifi od souseda? Dnes máme houbovou omáčku, vepř. kotletu a knedlík, polévka zelná 85 kč porce dokonce i víkend jelikož se vaří pro zam ěstnance na žních.
bulik*
@lidus Panenka na paprice, to je tak dobrý! Teď už mám příjem za dvě činnosti, takže hej !
bulik*
Je napršeno, tak se nemůže do pola. Kde jsou ti vaši zaměstnanci?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.