Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výdrž baterie u tyčového akuvysavače

Od: athenaise* odpovědí: 11 změna:

Zdravím rádce, lidičky, jak dlouho vám vydrží baterie u akuvysavačů. Mám již druhý a je to cca vždy 2 roky. Je to standart? První jsme koupili dražší a ten druhý kolem 3 000,- . Ani jeden nepřežil 2 roky. Třeba dělám něco špatně. *nevi*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Ano, při denním používání jsou 2 roky výdrže baterie standard i v případě značkového Elektroluxu (který je cenově někde kolem 6-8tis Kč).
athenaise*
hodnocení

ten první byl také Elektrolux a taky cca něco přes 2 roky :(

hodnocení

2x

Máme Bosch tuším Move 2in1 a co já vím deset?či víc roků a funguje s puv baterií.mozna až vecer,vracím se domů,mohu dat přesnější údaje.Teda pokud bude zájem.

athenaise*
16.08.20 13:00
hodnocení

jj, díky ;)

Asi něco podobného? Ni-MH? Kvalitní vydrží poměrně dlouho...ale dnes tam je většinou Li-Ion...a tím i ochrany těchto aku

Nonek-nevím ještě jsem to nepitval ,až nebude chodit=otevřu a buď vyhodím jako celek nebo vyměním za podobný,stejný aku pack.Jinak tento co mám na mysli se již neprodává,v prodeji jsopu jeho o dost mladší "bratříčci"

helin
hodnocení

2x
Zrovna nedávno jsem repasoval baterii v tyčovém vysavači sencor, vydržela asi rok a půl. Neměl jsem od něj už doklady tak nevím jestli se to dá reklamovat. Vysavač je denně v provozu a na nabíječce je trvale připojen. Tak uvidím jestli s novou baterií vydrží déle.
athenaise*
hodnocení

a to repasujete sám? A jak? Je mi to líto vyhodit a pořizovat každé dva roky nový a vytvářet odpad. :(

hodnocení

2x
Pokud si koupíte vysavač s výměnným aku, můžete repasovat, případně vyměnit za nový. Pokud je na pevno, je součástí vysavače, aku uvnitř různě uložené a pospojované, pokud je vyměníte za nové, vysavač nebude fungovat, vlastní zkušenost.. NiCd (NiMh) nebývá problém, Li-Ion je ten problém... Je třeba preprogramovat řídící desku (procesor), který hlídá aku. Pokud někdo víte, jak na to, dejte info...

motak
hodnocení

0x
Mam dobrou zkušenost s www.battex.cz . Nechal sem si u nich dělat už pár repasi baterek a dobrý. Aku vysavač(Electrolux s liion)taky, stalo to pár stovek a udělali mi presne baterie a kabliky podle původního. Ale ze je lepší poslat celý vysavač, ze právě muze byt problém, že s novými aku nepojede(ruzne ochrany nebo kdyz je delší dobu bez baterii).
athenaise*
hodnocení

díky, zkusím se domluvit ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]