Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kapající trubka

Od: davkov* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,musel jsem oddělat radiátor tak jsem vypustil vodu z topného systému, a po nasazení zpět jsem napustil vodu do topení, a kape mi voda ztoho levého hrníčku viz foto, už nevím co stím. Děkuji za informace
Kapající trubka
Kapající trubka #2
Kapající trubka #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Demontovat a vycistit. Nebo namontovat novy odvzdusnovak. Da se jeste utahnout na ventilku a vyradit z provozu a nic nepotece.

hodnocení

2x
Je to automaticky odvzdusnovaci ventil. Je v tom plavak s ihlou a asi sa tam dostala necistota. Akutne mozte zasrobovat tu maticku, co je z boku, ak to pojde a nebude zatuhnuta. Sluzi k jeho uzatvoreniu. Inak upustit tlak, zlozit, vycistit / vymenit.
Automaticky odvzdusnovaci ventil mozte nahradit aj klasickym, len budete mat pri napustani trochu viac prace. Ak tam nechate tie automaticke, tak ich nechajte povolene len v pripade, ze ich mate pod dohladom a nasledne radsej utiahnite a skusmo ich parkrat za sezonu otvorte, nech unikne pripadny plyn.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]