Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vana ve velkém spádu

Od: bixbi odpovědí: 3 změna:

Koupili jsme vanu od firmy JIKA, má ale moc velký spád, takže se klouže a není to moc příjemné. Nevíte někdo co s tím? Případně, pokud někdo máte vanu od JIKY, máte tento problém taky? A jak to řešíte?

Díky za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co tam dat protiskluzovou podlozku? siko.cz/...

doplněno 08.08.20 20:24:

Pokud mate smaltovanou vanu, sel by aplikovat tento nater, ale tohle nemam vyzkouseno v praxi... traiva-shop.cz/...

hodnocení

0x

Tak použijte nějakou z protiskluzových podložek, jsou k mání mnoha provedeních .

Co se mě týče - já tohle neřeším, ve vaně jsem byl někdy před mnoha mnoha lety, ne že bych byl takový čuně, ale mě vana nebaví, zásadně se sprchuji ve sprše.

hodnocení

0x
Presne si na to pamätám. U nás to skončilo preventívnou inštaláciou invalidného madla. Za rok sa smalt ale poodieral a zdrsnel a nebolo to také akútne. Nakoniec som ju vybúral.
Niektoré čistiace prostriedky dokážu ten smalt tiež pekne namazať. Najlepšie na tom boli obyčajné univerzálne čističe, prípadne ocot. Ak to obsahovalo prísady proti tvorbe vodného kameňa, prípadne zanechávalo lesklý povrch, kĺzalo to.
Ak budete kupovať podložku, voľte takú, ktorá je celistvá, maximálne mini dierky. Žiadne veľkorysé designové výseky v nej, strepete sa, lebo sa pod Vami roztrhne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]