Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím poradíte mi aspoň jak odstranit flek na tričku od zubní pasty když jsem si čistil zuby takže mi ta zubní pasta z pusy ukápla na moji nové tričko. Ale nevím čím se to dá odstranit ten flek na tričku aby to tam nebylo? Děkuji za poradu.
Doufejme, že pasta nepůsobila na tričko dlouho, je bělící, tak aby modrou barvu nevyžrala. takže ihned namočit do vody a promnout tím tekutým mýdlem, anebo práškem na praní.
Bělící zubní pasty obsahují jak abraziva, tak chemické látky na bělení.
Některé nově vyráběné pasty už ani ty abraziva neobsahují, a ani peroxid. Obsahují bělící látky na přírodní bázi. On i obyčejný citrón, který necháte dlouho na barevné látce působit, může udělat skvrny.
S čím s Vámi souhlasím, tak s tou koncentrací.
Otázka je, pokud pasta na tričku zaschne, co s látkou udělá tak dlouhodobý účinek, hadřík nemusí být nikterak kvalitní a může se vypálit skvrnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.