Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu, jak v bytě v paneláku, konkrétně v chodbě kde je u bytových dvěří skříň s jističemi, od které vedou kabely k podlaze, tyto kabely nějak schovat, aby to vypadalo k světu? Původně jsou kabely taženy v plastové krycí liště - žlabu, který je na několika místech prásklý, rozhodl jsem se jej proto vyměnit, avšak nikde v prodejnách ani na internetu jsem nenarazil na takovou krycí lištu, která by se nám líbila. Mají pouze klasické dvoudílné hranaté žlaby a pak půlkulaté. Řešil již někdo podobný problém?
Děkuji za případné tipy.
Každý z nás má jiný vkus a požadavky. Můžeš kabely zasekat a zbavit se jich, vhodný kryt si nechat vyrobit třeba z plechu nebo dřeva. Lištu schovat za nábytkem, např věšákovou zrcadlovou stěnou atd.
Kabely se nesmí ukládat do dřeva! Musely by vést určenou plastovou trubkou nebo krkem ze samozhášivého materiálu.
Jednak ty kabely už v liště jsou, dále, od kdy kabely nesmí do dřeva, to je nějaká novinka? No a hlavně, ode mě to byl jen takový námět, volba varianty a realizace včetně technického řešení je jen a pouze na tazateli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.