Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplení krovu polystyrenem, ano?

Od: hava1 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě, zdali je vhodné zateplení mezi krokve polystyrenem..

Zbyl mi z fasády 14 šedý polystyren a napadlo mě toto využití...Dát ho mezi krokve by problém nebyl... Vim, že 14 cm je málo, zbytek bych nechal dostříkat pěnou.

Ušetřil bych tak, a ještě bych se zbyvil přebytečného polystyrenu. co myslíte?

Měl bych pak dát stejně parotěsku?

Děkuji za rady P.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Přebytečného polystyrenu se nejlépe zbavíte tak, že dáte inzerát na jeho prodej

Zatím nejlepší odpověď.

jabraka*
hodnocení

0x

Polystyren se běžně používá,jen z hlediska protipožárního bývají námitky.Rozhodně tomu neublížíte,když ho doplníte minerální vlnou.Dokonce jsem někde slyšel,že chovatelé ovcí prodávají přebytečnou ovčí vlnu pro tyto účely.A jdou hluboko pod cenu.Za kilogram je cena okolo 20 Kč

JABRAKA

jenda2*
hodnocení

0x

Proč asi nechávali předci volné krokve a střechu volnou? Aby mohl proudit vzduch a nehromadila se vlhkost a škůdci. Dřevo nemůžete zavřít. Dále 14 cm polystyrenu není ani ve stěnách průmyslových mrazáků a vám se zdá na střechu málo?

Už vážně nikdo neuvažuje a jen papouškuje nesmysly.

A Vy nepapouškujete nesmysly s mrazáky? Srovnávaté pomweranče s hruškami!

Viděl jste někdy zateplenou střechu a důvod zateplení? asi ne tak použijte to kulaté na krku..

Diesel, to máte zbytečné, je nepoučitelný a rád uráží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]