Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Onduline krytina

Od: parazit odpovědí: 7 změna:

Dobry den

Nevíte jestli se dělá jiná délka krytiny (ondoline,bitumen)než 2000mm.

Potřeboval bych delší.a nevím kde googlit.

Furt mi vyskakuje reklama a to samé.

Dík

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Jestli mohu poradit, tak tuhle ,,geniální´´ krytinu obejděte obloukem. Je to neuvěřitelný póvl, po pár letech je z toho doslova hadr. Zrovna minulý týden jsem to vyvozil z celé střechy od tchána do sběrného dvoru. A abych jen nehaněl - má to i jednu výhodu - na tom sběrném dvoře to nechtěli zaplatit jako stavební materiál, takže dobrá zpráva je ta, že se toho zanedlouho zbavíte zadáčo *smich*

Toto nemohlo být lépe napsáno. Máme to doma na přístřešku na dvoře a jak to vypadá po asi 18 letech, to je obžaloba. A to nám tenkrát říkali, že je to vhodné i na dům! Nejhorší je, že třeba v zimě, když je sníh a střídavě se otepluje, tak i zdánlivě pěkná krytina propouští vodu. Taky se tam chystáme dát plech.

mate59
hodnocení

4x

Kdysi jsem sháněl taky,nenašel,jen 2m.Vydržela mi 15 let,už bych ji nedával,nahradil jsem plechem Satjam.

id

My měnili onduline po 13ti letech a také pokryli dům Satjamem, ten se vyrábí i v dlouhých pásech. Z onduline jsme vybrali nejlepší kusy a máme pokrytou králíkárnu a seník.

hodnocení

1x
Slibovali životnost 30 let ale po 20 jsem to taky musel strhnout. Na severní straně by těch 10 let asi ještě vydržel ale strana spálená od slunce byla jako hadr. Na přístřešek dej rači blachotrapez. Ten seženeš za skoro stejné peníze a nakrátí ti přesně délku kterou potřebuješ.

hodnocení

0x

Na Onduline zapomeňte, zkuste něco zde. Má to i UV filtr. Je to perfektní.

parazit
hodnocení

Potřebuju to na přístřešek na auto.
Přišel mi lepší než plech.
Dik za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]