Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit a čím nahradit těsnění

Od: ok® odpovědí: 8 změna:
Prosím vás, čím vyčistit staré těsnění a poté nahradit jakým těsněním, na láhvi? Něco to rozleptalo *nevi*
Jak vyčistit a čím nahradit těsnění

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

5x

Kupte si např.pivo s tímto uzávěrem a dáte to z ní celý nový i s těma drátama a těsněním.Jen to opatrně vyndáte zboku toho hrdla.Taky jsem to tak vyřešil.Netřeba dělat něco složitého.

doplněno 03.08.20 16:16:

Doma mám tenhle soudek a uzávěr a těsnění je už taky z pivní lahve.

doplněno 03.08.20 18:34:

Je zbytečné se babrat s čištěním porcelánového vršku s nejistým výsledkem jestli bude dobře přiléhat i s tou gumou,když takhle to bude nové a čisté komplet.

Jak vyčistit a čím nahradit těsnění #2
mnd®
03.08.20 15:59
Jak vyčistit a čím nahradit těsnění #3
ok®
hodnocení

Taky řešení *jasne*

hodnocení

2x

Hrdlo vaší lahve od vyčistíte od gumy technickým benzinem. Je možné, že by stačilo z pivní lahve gumičku sejmout a nasadit na tu vaši lahev, bez přehazování drátěného mechanismu. Je třeba porovnat průměry vnitřních otvorů gumiček.

hodnocení

1x

Já bych to vzala do železářství, kde jsou i těsnění, které používají instalatéři. Třeba něco bude pasovat.

asd1

Nevymýšlej složitosti, nejlíp ta flaška piva s tímhle uzávěrem a je to celý nový + jistota že těsnění je i vhodný na potraviny...

asd a vy víte proč to tazatel takhle chce? je možné, že k flaštičce má nějaký vztah, vzpomínku, používá ji, je na ni zvyklý a co já vím co ještě. Sama jsem zastáncem popelnice, ale přišlo mi, že ten člověk ji chce, potřebuje ji pro klid duše, používá ji. Nechce jinou.

asd1

To jde sundat = vezme si jen to co potřebuje ;) Jen těsnění, celý uzávěr (drát) nebo i s flaškou.. Obsah vypije nebo naleje návštěvě třeba... Rozhodně to je jednodušší než oblejzat železážství a hledat vhodný těsnění s atestem pro potraviny ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]