Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha myčky

Od: tebi odpovědí: 6 změna:

Na myčce Bosch bliká už nějakou dobu ,E15, nahnu myčku o 45%, a problém je vyřešen, jenže další mytí je to zpět.Nechci volat opraváře,co by mohlo být příčinnou vím, voda nateče kam nemá a když ji nahnu vyteče, ale chtělo by to pořešit.Jak.?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kenav
hodnocení

2x

Když víš co by mohlo byt příčinou tak proč se ptáš?

tebi
hodnocení

Já se ptám jak ji odstranit trvale ,nikoli na jedno mytí...

hodnocení

2x

no nejlíp to opravit tak aby to přestalo téct tam kam nemá jinak pro fundovanou odpověď málo informací

doplněno 02.08.20 07:36:

moje křištálová koule říká že máte nalézt místo odkud to teče a to místo utěsnit

tebi
hodnocení

Jistě,ale jak ji mám opravit, na to se ptám...

hodnocení

2x
Dole na plechu bejvá hladinovej snímač
Pokud někde teče voda nateče pod snímač ten zareaguje sepne vypne myčku
Řešení odstranit únik vody
Nebo odpojit snímač hkadiny - riskujete vytopení kuchyně
hundred-worries.com/...

hodnocení

2x

Zdravím, vyndejte myčku, tak aby byla dobře přístupna ze všech stran, odstrojte plechy, zapněte mytí. Sledujte, odkud voda prýští. Jakmile spatříte místo úniku, máte poruchu vymezenu. Musíte ji omezit (zjistit, co úniky napáchaly) a posléze odstranit. Nic jiného neporadím, ale dejte vědět, jak jste dopadl a co problém způsobilo. P.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]