Dobry den, Chci si postavit druhé wc v domácnosti, přemýšlel jsem jestli ytong nebo sadrokarton. Nakonec že bych si chtěl udělat sám zvítězil pro mě sadroš. Budou to jen 2 stěny "přilepené" k stavajicím stěnám. Strop zustává. Tlouštku jsem přemýšlel 10cm. Na zadní stěně z sdk bych chtěl dát geberit (nebo jinou levnější variantu). Jen bych se chtěl zeptat na postup uchycení geberitu do sdk. Nejdřív se ukotví geberit do země, pak se teprve postaví zadní stěna sdk (zezadu) + oplaštěni geberitu, nebo je jiný postup? Nebo se to kotvi do sdk? Nebo je geberit třeba podzdít tak či tak? Děkuji vám za rady, připadně i videa mi pomohou více.
díky za video do sdk, přesně takhle nějak to budu mít tu zadní stěnu, která se ze zadní i přední strany musí založit sadrošem. Tak snad to stačí takéto uchycení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.