Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejlepe izolovat zdi

Od: josepha* odpovědí: 5 změna:

dobry den mate nekdo prosim vas skušenosti s podřezanim zdiva či metodou hw-system kdy se zaražeji plechy do spary. ty plechy to je asi na furt ne? kdežto ta lepenka tak na 30let! dekuji za vaše nazory a rady a případne i kontakty na firmy dekuji jsem ze severni moravy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

3x

nerez plechy mám, zkušenost dobrá, zeď dál nevlhne, za pár hodin byli pryč přičemž nejdéle firmě trvalo stavění kolejí. Stojí to sice nějaký peníz, ale do klasického podřezání a lepenku (M.C. mě napadne že dnes to není lepenka) bych nešel a možná výsledná cena pokud by to též dělal firma nebude o moc nižší.

kejki
hodnocení

0x

Pokud nechcete asfaltové pásy, dělají se i polyetylenové folie, dost tlusté a trvanlivost si se stavbou nezadá. Při rozhodování je důležité kolik peněz, kolik času chcete věnovat a o jakou zeď se jedná. Je docela rozdíl v ceně mezi 45cm tlustou cihlou a metrovou zdí. Navíc ta metrová zeď je i po izolaci dost na draka, takže podbourání a vyzdění z moderního materiálu přinese novou kvalitu.

Aneb dodejte informace.

hodnocení

0x

oba mají naprostou pravdu.

doplněno 25.01.10 18:34:

alf bod, kejik 1*

josepha*
hodnocení

mam tady 80 let stary dum a zdi 45cm tak 70M a 30cm tak 15M a 15cm tak 10M jedna se o to jestli to za 100000 odvlhcit na 30let a nebo za 150000 na doživoti objektu! o doživoti na statiku jsem četl ale vstahujeseto i na izolaci objektu? času na to je celkem dost budem asi tak od dubna do zaří rekonstruovat cely dum nove podlahy omitky i voda topeni elektro

kejki

Věřte, že i ostatní izolace vydrží. U vaší tenké zdi je ale ten nerez poměrně levnější, rychle to bude hotové. Zkuste oslovit více firem, třeba se cena ještě zlepší. A v rekonstrukci by nemělo chybět zateplení, 45cm cihla je dneska na topení moc drahá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]