Nejste přihlášen/a.
dobry den mate nekdo prosim vas skušenosti s podřezanim zdiva či metodou hw-system kdy se zaražeji plechy do spary. ty plechy to je asi na furt ne? kdežto ta lepenka tak na 30let! dekuji za vaše nazory a rady a případne i kontakty na firmy dekuji jsem ze severni moravy
nerez plechy mám, zkušenost dobrá, zeď dál nevlhne, za pár hodin byli pryč přičemž nejdéle firmě trvalo stavění kolejí. Stojí to sice nějaký peníz, ale do klasického podřezání a lepenku (M.C. mě napadne že dnes to není lepenka) bych nešel a možná výsledná cena pokud by to též dělal firma nebude o moc nižší.
Pokud nechcete asfaltové pásy, dělají se i polyetylenové folie, dost tlusté a trvanlivost si se stavbou nezadá. Při rozhodování je důležité kolik peněz, kolik času chcete věnovat a o jakou zeď se jedná. Je docela rozdíl v ceně mezi 45cm tlustou cihlou a metrovou zdí. Navíc ta metrová zeď je i po izolaci dost na draka, takže podbourání a vyzdění z moderního materiálu přinese novou kvalitu.
Aneb dodejte informace.
mam tady 80 let stary dum a zdi 45cm tak 70M a 30cm tak 15M a 15cm tak 10M jedna se o to jestli to za 100000 odvlhcit na 30let a nebo za 150000 na doživoti objektu! o doživoti na statiku jsem četl ale vstahujeseto i na izolaci objektu? času na to je celkem dost budem asi tak od dubna do zaří rekonstruovat cely dum nove podlahy omitky i voda topeni elektro
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.