Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak řešit odpadní hadici od pračky,její úchyt, připevnění?

Od: zanzibar* odpovědí: 12 změna:

Mám rezavou vanu, potřebuje renovaci.Do renovace chci investovat co nejmin.Tu rez způsobil odtok vody do vany, takže ,když zvolím vyvložkování akrylatovou vložkou, tak to bude jak nové,ale stále nebudu mít optimální řešení -jak řešit odtok vody,když do odpadu to mám 1,6m napříč koupelnou, což nejde, nebo znovu do vany,s tím ,že zvolím dlouhou hadici, aby voda odtikala do výlevky, to bych potřebovala nějak uchytit, což není ideální nebo hadici dát do umyvadla tím bych tu hadici potřebovala nějak uchytit, napadá vás něco?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pod umyvadlo dát něco takového: koupelny-sen.cz/... a na to nasadit hadici od pračky. Případně ji nastavit.

Řekl bych z dotazu, že je to pro tazatele dost drahé řešení.

No nevím. Sifon za stovku. A vypadalo by to jako u lidí ..

zanzibar*
hodnocení

Buď bude odpad vedený pod vanou, což už jednou bylo, ucpala se hadice a muž to odmítl řešit, proto hledám náhradní řešení.

Jak se mohla ucpat hadice výtoku z pračky? Standardně je přímo v pračce před výtokem sítko. Občas ho čistím. Nacházím knoflíčky a podobné věci.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, běžné řešení bylo to, že odtoková hadice z pračky byla k vaně připevněna přísavkou (což někdy nedrželo a byla potopa). Pokud to situace dovolí, tak bych tu hadici přivazoval při praní ke sprchové baterii (nejlépe zvonkovým drátem, který je v izolaci, tak nerezne). Zdravím!

zanzibar*
hodnocení

Děkuji vám, zvonkový drát to zjistím, bezva nápad...

priklad11*

Ten zvonkový drát by nereznul ani bez izolace

hodnocení

2x

Jednoduchý plastový držák je součástí každé nové pračky, jinak se dá dokoupit za 11 Kč

kupaoprav.cz/...

zanzibar*
hodnocení

Ano ten mám asi jen jsem ho nezkousela zda bude ok.

hodnocení

0x

Pokud šetříte, odstraňování rzi: bydleni.instory.cz/...

zanzibar*
hodnocení

Děkuji za radu, určitě se hodí, jen ta moje vana je extrémně rezavá, tzn.ze rezavý flek je velikosti půl metru x10cm.tomu už nepomůže ani svěcená voda.:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]