Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se stalo s rucnikem

Od: kenav odpovědí: 6 změna:

Co se stalo s rucnikem frote je po vyprani a ususeni tvrdy jak prkno vhodny tak na rohosku.Toto se me nikdy nestalo.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Místo aviváže používáme už roky na máchání trochu octa. Levné, ekologické, pokožku nedráždící, bez následků na vlastnostech prádla.

ben®
hodnocení

6x

Dobrý den, takto "ničí" froté ručníky aviváž a proto se nemá na froté používat. Zdravím!

P.S. Škrob jste snad nepoužil.

doplněno 28.07.20 13:08:

kenav - ta aviváž je (bohužel) vyzkoušená a nedělá to dobrotu.

111®

hodnotím aviváž..

kenav
hodnocení

Skrob určitě ne ,ale tu avivaz asi jo,no delal jsem to dle instrukci.

Bez obav použijte místo aviváže ocet. Smrdět to nebude a ručníky budou měkké.

hodnocení

1x

No já to mám spíš zafixované tak, že aviváž zapříčiní to, že ručník ztrácí svou savou schopnost, případně bílý flekatí. Ta tvrdost je spíš způsobena tím, že bylo použito moc pracího prášku a je ručník špatně vymáchaný, prášek na něm ulpěl. Ale nemusím mít pravdu, tak si to jen pamatuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]