Nejste přihlášen/a.
Koupím zapalovač a krásně hoří. Ale když náplň dojde, naplním ho plynem ROYCE a zapalovač má malý plamínek i na max. Máte nějaký plyn vyzkoušený?
Toto sa stalo aj mne. Mám za to, že sa do zapaľovača dostali pri plnení nečistoty - buď z ventilu alebo zo "spreju" - a upchali trysku.
Tlakem plynu to asi nebude, spíš se přicpává tryska. Některé zapalovače mají možnost dodatečné regulace trysky. Když sundáš kryt trysky, je tam ozubené kolečko navlečené do většího kolečka s páčkou, kterou se seřizuje ta tryska. Stačí kolečko vyvléct, vnitřním kolečkem pootočit ve směru hodinových ručiček a opět nasadit.
Hezký den. Používám Xikar Premium Butane (Gas Butane) s nálepkou "nejčistší butanový plyn s téměř nulovým podílem nečistot"..."Používáním tohoto čistého plynu dosáhnete prodloužení životnosti vašeho zapalovače"...pak také občas David Ross jak píše Pavlos. Oba jsem mnohokrát plnil do nejlevnějších plnitelných zapalovačů jakožto i do drahých dýmkových a nikdy žádný problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.