Nejste přihlášen/a.
Přišel jsem k takovému věšáku na dveře, co se zahákne za okraj. Bývají i jednoduché, ale tento je přes celé dveře a držátka má plastová, posuvná. Jenže z každé strany má něco, na co jsem dosud nepřišel k čemu to slouží. Není to ani na poutko, na kabelku, šňůru atd. Dole je to totiž neuzavřené. Poradíte někdo? Díky
Na něco, co nemá poutko?. Velký šátek, lehký pléd?
Čím dál víc jsem přesvědčená, že je to na textil bez poutka. V bytě do toho zasunu pletený svetr, v dílně starý ručník nebo hadr. Do koupelny bych si to pořídila, jen kdyby to nebylo v tmavé barvě. Háčky na župany, ty zvláštní úchyty na ručníky.
V kuchnyi mám něco podobného na utěrky.
Jen mě tak napadlo... není to na pověšení šatního ramínka? Ten kovový háček se buď prostrčí spodem, nebo což je zřejmě jednodušší, tou mezerou, která tam je zepředu vidět.
To raději ten ručník, šátek, prostě něco měkkého. Při každém otevření dveří mi bude tlouct lžíce do dveří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.