Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana WC

Od: mmmal odpovědí: 9 změna:

Prosím, řešil někdy někdo ochranu WC proti nechtěnému úniku moči mimo toaletní mísu? Řeším situaci, kdy otec již nedokáže odhadnout, jak se správně posadit na toaletu. Omlouvám se za tuto otázku, ale rada by mi z důvodu hygieny velice pomohla. Neexistuje nějaký "obal" na toaletu? Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

zkusil bych se poptat ve zdravotních pomůckách na nástavce na wc primárně to ktomu asi nebude ale asi by to mohlo problém vyřešit třeba tady ezdravotnicke-potreby.cz/...

mmmal
hodnocení

Děkuji všem, pravda - kryt na prkénko mi také pomůže, jen jsem chtěla ochránit ještě celou mísu a také podlahu pod mísou.

Snad mne něco napadne.

hodnocení

2x

Obaly na prkénka existují ale používají se z jiného důvodu, což vaši situaci asi neřeší.Zkuste třeba na mallu

mall.cz/...

nebo i tady:

velkykosik.cz/...

bulik*
hodnocení

1x

Sedat si přímo na keramiku a ne na prkénko.

bulik*

Tedy prkénko mít zvednuté.

mmmal
hodnocení

ouvej ouvej - jde o starého otce s demencí, tomu je již jedno, jak koná potřebu.

bulik*

Tak do kýblu na kadižidli, vím o čem mluvím.

lidus*
hodnocení

1x

Nepomůže nic, jen musíte víc uklízet, dát pryč předložku od WC a vytírat a vytírat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]