Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z vestavěné myčky Whirlpool uniká pára kolem

Od: kp23 odpovědí: 6 změna:

Mám vestavěnou myčku Whirlpool starou 5 let. Všimla jsem si, že dvířka kolem jsou poškozená vlhkostí, tak jsem sledovala mycí cyklus a v horní části myčky se tvoří kapky vody. Měla jsem tady opraváře, vyměnil mi těsnění, myčka paří stále. Opravář mi tvrdil, že každá myčka "trochu paří".

Jakou máte zkušenost? Vzniká vám kolem dvířek taky takto kondenzace, jako na fotce v příloze? Čím to ještě může být, kromě těsnění?

Díky za případnou radu.

Z vestavěné myčky Whirlpool uniká pára kolem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Mě myčka nepáří ani omylem mam Bosch a opravu bych reklamoval
kp23
hodnocení

Ano, opravu budu reklamovat. Jen mě zajímalo, jestli někdo nemá podobnou zkušenost, a co jiného to může být, když ne těsnění kolem dveří.

Moc možností neni bud to těsnění nebo nák špatně seděj dvířka

hodnocení

0x

Po dokončení mycího cyklu dveře neotevírám, až vše vychladne. Pára pak nikde neuniká.. Dveře máte nejspíš lakované a proto nejsou tolik odolné jako z lamino fólií.

kp23
hodnocení

Ano, dveře jsou lakované. Myčku také po domytí nechávám vychladnout, bohužel pára uniká v prúběhu mytí.

hodnocení

0x

Ne, pokud jsou dveře zavřené, tak myčka rozhodně nepaří. Jestli uniká při provozu vlhkost, je tam pořád netěsnost. Pokud je vyměněné těsnění, tak z nějakého důvodu dveře nedoléhají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]