Dobrý den, máme doma plastové shrnovací dveře. Rozpadá se nám hodní lišta (kolejnice), ve které dveře jezdí, slepil jsem jí průhlednou izolepou, ale rozpadá se i tak a dveře z ní vyjíždějí. Chtěl bych se poradit jak jí opravit nebo lépe, zda by šla koupit? Máme totiž ty dražší dveře s okýnkama a ty stojí přes 2000Kč, pro bych je ještě chtěl nechat. Děkuju
Koupit se to dá, ale jak se začne sypat jedna plastová lišta, zbytek se většinou brzo rozsype taky. Protože - jak už psal kolega Jenyk, shrnovací dveře jsou hodně blbý nápad a plastové shrnovací dveře jsou už úplně mimo rámec normálu.
Čistě teoreticky by jistě koupit šla, případně ji nahradit nějakým podobným profilem. Ale nikdy jsem po tom nepátral. Protože tyhle dveře jsou i zadarmo drahý. Natož za dva tisíce.
Existuje i kovová - hliníková, ale tuším , když jsem ji kdysi objednával, měla jiný rozměr,než deklarovali a čepy dveří z ní vypadávali. Tady bude stačit plastová.
Dobrý den, to jsem rád, že jde ten profil koupit, jen jsem nenašel ten můj odstín v Hornbachu z odkazu. Mám barvu dub. Nenašel jsem ji jinde, nedá se koupit i v této barvě dubu někde? Děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.