Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Máme v posteli lamelové rošty stáří 3.roky. Rošty začaly nepříjemně vrzat. Rošty jsou položeny v rámu postele. Lamely roštu jsou uloženy v plastových učkách. Rošt jsem natřel dukladně lněným olejem všude kde to bylo možné. Natřel jsem i rám postele kde je položený rošt. Ale rošt na které je položena matrace opět vrže. Je to nevhodným dřevem ve výrobě roštu? Rošty když jsme koupili byly v pořádku. Lze to opravit jiným zpusobem? Rošty vyhodit a pod matrace dát desky? Děkuji.
Pokud je to slušně vyrobený rošt, kde jsou lamely uložené v pouzdrech, tak tam nemá co vrzat, protože pouzdro tomu zabraňuje. Pokud ovšem některá pouzdra nejsou poškozená.
Pokud jde ale o nějaký ,,lowcost´´ - čti ošizený rošt, kde jsou lamely jen nastrkané do dlabů v bočnici (viděl jsem už i na hulváta přibité sponkama) tak to pochopitelně vrzat bude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.