Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer přeju všem. Chtěl bych se poptat zda Vás napadá nějaký dobrý způsob (nejlépe využitelný pro muže - jelikož žena by z toho udělala např. pudřenku atd. a to já bych moc nevyužil) , jak (klidně i hromadně) využít konzervy od RIO MARE (mám jich určitě, tak nad 200 -možná i o dost víc a nechci je jen tak vyhodit...hlavně, když to stálo i dost peněz) . Napadlo mě, že bych z nich udělal třeba ozdobu v zemi kolem ohniště, nebo tím ozdobil cestu na zahradě. Pokud máte nějaký dobrý či lepší nápad, tak se se mnou podělte prosím, rád se nechám inspirovat. Děkuji mockrát.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Mně se líbí tohle, prohlédněte fotogalerii
doplněno 23.07.20 21:56:
Ty čajové svíčky nemusí nutně hořet, pokud si někdo hned představuje katastrofický scénář, dají se dělat různé dekorace..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]