Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte nápad jak využít konzervy od RIO MARE?

Od: tymedostavas® odpovědí: 7 změna:
Dobrý večer přeju všem. Chtěl bych se poptat zda Vás napadá nějaký dobrý způsob (nejlépe využitelný pro muže - jelikož žena by z toho udělala např. pudřenku atd. a to já bych moc nevyužil) , jak (klidně i hromadně) využít konzervy od RIO MARE (mám jich určitě, tak nad 200 -možná i o dost víc a nechci je jen tak vyhodit...hlavně, když to stálo i dost peněz) . Napadlo mě, že bych z nich udělal třeba ozdobu v zemi kolem ohniště, nebo tím ozdobil cestu na zahradě. Pokud máte nějaký dobrý či lepší nápad, tak se se mnou podělte prosím, rád se nechám inspirovat. Děkuji mockrát.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jako terč pro střelbu ze vzduchovky *smich*

hodnocení

0x

hobby.instory.cz/...

Mně se líbí tohle, prohlédněte fotogalerii

doplněno 23.07.20 21:56:

Ty čajové svíčky nemusí nutně hořet, pokud si někdo hned představuje katastrofický scénář, dají se dělat různé dekorace..

Máte nápad jak využít konzervy od RIO MARE?
Máte nápad jak využít konzervy od RIO MARE? #2

Hmmm... *zmateny* Kolik minut na těch plechovkách vydrží barva? A za jak dlouho se přepálí ten provázek a celá ta paráda i s hořící svíčkou mi upadne na koberec? Některé nápady jsou fakt k nezaplacení *bzum*.

Fakt krásné *smich**bzum*

hodnocení

0x

No,za komoušů jsem sbíral plechovky od nápojů-to byla vzácnost ale v dnešní době od konzerv?Je to určitě nějakej pocínovaný plech takže venku za chvíli zrezne.Kolik váží jedna cca 10deka? to je 20kg,ve sběrně 40kč?Nevím ,já bych je hodil do kontejneru na železo

hodnocení

0x

Třeba:

prozeny.cz/...
klocher.sk/...

A z uzávěrů od plechovek:

zeny.iprima.cz/...

joudic*
hodnocení

0x
ozdobena cesta pixlema od rio mare, to bude teda manzelka nadsena *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]