Nejste přihlášen/a.
Zdravim, renovuju si kuchyn sam, ale lista pro kuchynskou desku evidentne predpoklada lehke zapusteni a spojeni v pravem uhlu, coz se mi uplne nelibi, ikdyz by slo jen o cca 25cm... Resil to nekdo a bude roh zboku vypadat ok pri diagonalnim rezu, kdyz hlinik nepokracuje az dolu? Rekl bych, ze moc ne...
Po prečítaní odpovede od @ingjirimares som si uvedomil, že som možno nepobral, ako presne to chcete rezať. Skúste to nakresliť. Predpokladal som, že potrebujete ukončiť dosku 38 mm vysokú, máte 28 mm lištu a následne k linke z boku prirazíte vysokú skrinku hlbokú 45 cm = z lišty by bolo viditeľných 25 cm. Pokiaľ chcete vyrobiť skosený roh, tak pozor na ovalitu okraja lišty a na to, že . Budete ju musieť zabrúsiť. To by síce nemal byť žiaden problém, ale podľa mňa to nebude vyzerať pekne. Použite hranovaciu pásku. Roh prípadne aj zaoblite za pomoci priamočiarej píly s kruhovým vodítkom a rez následne začistite pásovou bruskou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.