Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se starým nábytkem?

Od: martina07 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit ohledně starého nábytku, konkrétně obývací stěny z cca 70.-80. let, je s vysokým leskem, jestli má cenu ji nabízet nebo rovnou odvézt do sběrného dvora, nebo konkrétně poradit, kam se mám obrátit. Už jsem ji nabídla na několika FB skupinách i na inzertních stránkách, dokonce jsem i volala do bazaru s nábytkem a bylo mi řečeno, že se to nevyplatí, z toho jsem vydedukovala, že zřejmě o takový nábytek není zájem. Co mi poradíte? Děkuji moc za jakoukoliv radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zkusit nabídnou zdarma za odvoz.

Pak teprve sběrný dvůr.

hodnocení

1x

Já jsem předloni potřeboval vyklidit nábytek z bytu po tátovi - sektorový obývák, gauče a pod. Dal jsem to na nevyhazujto.cz a bylo to. Krom dobrého pocitu, že nábytek ještě poslouží, to mělo i tu výhodu, že jsem se s tím nemusel sám vláčet na sběrák.

hodnocení

0x

Něco podobného jsem řešil před týdnem.Nikdo to nechtěl ani za odvoz.Skončilo to ve sběrném dvoře v kontejneru.

hodnocení

0x

Odvezte to do sberneho dvora. Nejlepe, kdyz to rozdelate na jednotlive desky, lip se s tim manipuluje.

senior
hodnocení

0x

Do Annonce jste to dávali?

hodnocení

0x

Dát na Bazos s fotkou, pokud má dost úložných prostor, tak si to študáci rádi odvezou - za čokoládu ;).

hodnocení

0x
Já to hodil před panelák nerozdělane i se starou velkou sedačkou, domluvil se z OZO ti přijeli se šrotovacim vozem tam to vše naházeli zaplatil jsem dvě kila a bylo to.Aspon u nás v Ově to tak funguje.Za odvoz ani bazar to nikdo nechtěl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]