Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pomůže mi někdo se zprovozněním vestavné elektrické trouby Husqvarna? Jedná se o výrobek pod označením QCE 534X, který byl , pokud vůbec byl , minimálně používán a byl do CZ individuálně dovezen. Ovládání a elektroniku má od fi. Elektrolux.
Po zapojení do sítě se na displeji objeví hodiny 12:00. Po chvíli zapne ventilátor chlazení elektroniky a na displeji se objeví oranžový symbol stranového klíče a OOE. Dál už nejde nic .
Husqvarna v CZ má servis a síť jen pro moto, zahradní a lesní techniku. Zkoušel jsem překlad dostupného manuálu z internetu , ale bez úspěchu.
Jarda
Přátelé, dostal jsem 3 odpovědi k mému dotazu . Všem Vám děkuji za snahu o pomoc .
V CZ Husqarna nemá pro domácí spotřebiče servis , jak jsem psal , jedná se o individuální dovoz ze Švédska , a proto to chápu. Zkoušel jsem dál a obrátil se na zákaznický servis fi. Elektrolux, jejíž elektronikou je trouba vybavena . V poměrně velice krátké době dvou dnů , se mi dostalo odpovědi ve smyslu , že manuál je k dispozici pouze ve švédštině a dánštině, obojí mi i poslali ,navíc s překladem pasáže, která se týká mého problému. Ta uvádí , že pokud se objeví na displeji poruchové hlášení , má se trouba na 5 minut vypnou a opět zapnout a pokud problém trvá , je třeba se obrátit na servis . Jak píši výše :"V CZ Husqarna nemá servis pro domácí spotřebiče..."
K Vašim reakcím uvádím :
- jedná se o poruchu senzoru
- nastavit hodiny jsem opakovaně zkoušel, když se procvakám k cca 8 minutě , nastavování času vypadne a na displeji se objeví symbol stranového klíče , spolu s hlášením 00E, a sepne ventilátor chlazení elektroniky , dál nejde nic
- na displeji se objevuje symbol stranového klíče , klíče na utahování a povolování šroubů a matic , pro dětskou pojistku nebo zámek , je zřejmě jiný symbol.
Máme kde vařit a péct a trouba tak zůstane nadále dekorací kuchyně .
ivanhorseman, miso i arny
děkuji Vám
Jarda *
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.