Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímá mě kolik by stát s prací střecha o ploše 170m2, nové latě cca 500m( latí je 36 a mají kolem 13-14m). Šlo by novou plechovou střechu za cenu zhruba 250Kč metr2. Zároveň by bylo sundat staré betonové tašky. Krovy zůstanou původní. Zkoušeli jsme se dotázat na firmě ale očividně neřešitelný napsat z těchto údajů odhadní cenu. Děkuji za smysluplné názory.
Pozvěte na místo 5-10 firem, oni zaměří, poptají se na vše potřebné, udělají nabídku a Vy se rozhodnete. Páč nikdo z nás neví, kolik tam máte plechování, zdali bude z pozinku, či mědi, zdali je výška domu 15 metrů, nebo 3 metry. Pluchová střeba je jen falcovaný plech, nebo Lindab a mnoho jiných druhů.
Proč plechovou střechu?
Až si ověříte to, co píšete, zjistíte jak se plechová prodraží. Třeba že po 5 letech se musí přetáhnout všechny šrouby.
Taky jsem poptával střechu z podobných důvodů, ale skončil jsem u Bramax Max. Byl to rok 2015. Většina pokrývačů mne od toho zrazovala.
Jakou krytinu máte teď?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.