Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orientační cena střechy?

Od: anakon4* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

zajímá mě kolik by stát s prací střecha o ploše 170m2, nové latě cca 500m( latí je 36 a mají kolem 13-14m). Šlo by novou plechovou střechu za cenu zhruba 250Kč metr2. Zároveň by bylo sundat staré betonové tašky. Krovy zůstanou původní. Zkoušeli jsme se dotázat na firmě ale očividně neřešitelný napsat z těchto údajů odhadní cenu. Děkuji za smysluplné názory.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pozvěte na místo 5-10 firem, oni zaměří, poptají se na vše potřebné, udělají nabídku a Vy se rozhodnete. Páč nikdo z nás neví, kolik tam máte plechování, zdali bude z pozinku, či mědi, zdali je výška domu 15 metrů, nebo 3 metry. Pluchová střeba je jen falcovaný plech, nebo Lindab a mnoho jiných druhů.

Proč plechovou střechu?

anakon4*
hodnocení

Protože není tak těžká a je levná.

Až si ověříte to, co píšete, zjistíte jak se plechová prodraží. Třeba že po 5 letech se musí přetáhnout všechny šrouby.

Taky jsem poptával střechu z podobných důvodů, ale skončil jsem u Bramax Max. Byl to rok 2015. Většina pokrývačů mne od toho zrazovala.

Jakou krytinu máte teď?

anakon4*
hodnocení

Díky za radu. Máme betonové tašky. No a jak byste to řešil?

Já neznám Vaší střechu, ale když máte betonovou, tak dejte opět betonovou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]