Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tyčový mixer-nástavce

Od: heterak® odpovědí: 3 změna:

Koupil jsem si tyčový mixer.

alza.cz/...

Nyní jsem však zjístil,že by se mi hodil i nástavec na šlehání.

Spodní část je odjímatelná.

Myslíte,že výrobce prodává i samostatnou spodní část na šlehání? Nemohl jsem to teda najít. Jen od firmy Bosch. A to nevím jestli bude pasovat. :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Tady jsem Vám našla prodejce na náhradní díly spotřebičů Sencor, i na mixéry, takže si tam zavolejte, aby ta metlička pasovala do typu Vašeho mixéru.

elektro-ivicic.cz/...

hodnocení

2x

Řešila jsem v nedávné době podobnou situaci. Kontaktujte Alzu, kde jste mixér koupil a oni Vám řeknou, jestli je to možné, nebo ne a poradí Vám, kde se prodávají náhradní díly na Sencor. Od Bosche to určitě pasovat nebude.

hodnocení

0x

Určitě ten nástavec najdete, ale já Vám ho nedoporučuji kupovat. Nedá se s tím skoro nic pořádně ušlehat. Snad jenom sníh z bílků a ještě hodně blbě. Mám to doma, značku mám teda Braun a jediné co nepoužívám, je právě ta metla. Jinak useká krásně úplně všechno, i maso, ale ta metla je na prd. A zkoušela i jiné značky s touto metlou, žádná nefungovala k mé spokojenosti. Je lepší si na opravdové šlehání koupit metličkový ruční šlehač, se dvěma pořádnýma metličkama. Tohle je jen taková hračka, tak na jakési takési ušlehání jednoho bílku. Nic Vám nevnucuji, ale vzpomete si na mne. ;) Třeba zrovna Vám to bude stačit. Já mám tento a ta metla by měla teda už fungovat dobře, ale fakt s ní žádný kém neušlehám. Leda malé množství, takže třeba na dort bych se s tím crcala pěkně dlouho. A jestli tím chcete šlehat třeba těsta, tak spokojený nebudete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]