Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Na pročistění pračky chceme použít ocet místo drahého calgonu. Jaké množství nalít do bubnu octu a zapnout na 90 stupnu praní? Jsme v domácnosti 2. Taky jsem se v noci spotil a pyžamo bylo cítit pracím práškem a svědila mne kuže na částech těla. Je to tím že se pere na nízké teploty a k tomu znečistění pračky? Jak často v roce pročistit pračku? Děkuji.
Čištění útrob pračky
Víte, že pomocí octa můžete svou pračku velmi efektivně čistit? Pokud ne, je na čase to vyzkoušet. Díky němu bez problémů vyčistíte všechny vnitřní součásti. A to bez nutnosti kupovat drahé a speciální produkty na čištění praček. Jednoduše vezměte lahev octa, nalijte půl litru do prostoru pro prášek, zbytek přímo do bubnu a zapněte program s nejvyšší teplotou. Nechte pračku naprázdno prát a poté máte hotovo.
Také často peru prádlo na nižší teplotu, pokud není hodně špinavé, můžete přidat máchání.
Musíte pračku zapnout a po půl minutě pauznout. Pak nalít 2 litry octa. Pračky totiž při prvním puštění nejprve vypouští čerpadlem zbytky vody a ocet by šel ihned do odpadu.
Nejlépe místo octa nalít 2 litry sava. Savo čistí lépe. mám to od jednoho servisáka praček a opravdu to funguje.
Tepltoa na 95C
Jo na skvrny na bílém prostěradle je supr přimíchat do praní ocet. Je pak jako nové a krásně bílé. Lepší něž kalgony a jiné, proti vodnímu kameni, přípravky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.