Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěli bychom nové vchodové dveře do bytu, máme původní "papundeklové", které se navíc dají zamknout jen na jeden západ.
Takže jednoduše řečeno - všechno bude lepší než tohle
Prodejci nás zrazují od původních zárubní, ale mně se do toho moc nechce. Pochybuju, že by zárubně vybourali a dali nové bez zásahu do podlahy uvnitř.
V předsíni máme marmoleum a určitě ho nechci mít porušené, pak "záplatované" apod.
Jaké máte zkušenosti s výměnou? Jak moc zasáhnou do podlahy v bytě?
Díky.
Prodejce ma pravdu, stavajici zarubne vymente. Nemaji pozadovanou pevnost a nemaji vyztuzene otvory na vicebodove zamykani. Nepresnosti po bourani prekryjete drevenym prahem, pripadne prechodovu listou v barve podlahy. Bezpecnostni zarubne jsem si menil sam a jde to udelat ok. Dvere a zarubne Sherlock.
odborník si s tím poradí, lempl bude hledat výmluvy proč ne...u našich jsem nechával měnit dveře předloni na podzim...stejné obavy...stejné připomínky a problémy...nakonec to dobře dopadlo...udělal jsem na chodbě kapsu z kartonových krabic a malířské folie, a bordel byl jen v místě "paravanu"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.