Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit ohledně fitrační konvice na vodu. chtěla bych si ji pořídit , ale váhám, chci znát zkušenost někoho kdo ji používá.
Je voda použivaná z fitr.konvice opravdu chuťově lepší než voda napuštěná z kohoutku?
Jak často se musí měnit fitry?
Díky.
Pupalko,mám konvici BRITA, dostala jsem ji s předplatným nějakého časpisu/už nevím jakého/ filtr se mění 1x za měsíc .Na víku je datumka ,kde si nastvíš datum kdy jsi filtr vložila. Voda je opravdu dobrá,lepší než kupovaná. Od té doby co konvici mám ,ji nekupuji. Vodu samodřejmě nemusíte používat pouze na pití ,přefiltrovanou použít lze na vaření atd...,kde běžně vodu používáte. Filtr stojí jak kde cca 130kč. Někde i berou zpět výměnou a odečtou Vám 30kč za použitý. Neprohloupíte ,když si ji pořídíte. Nyní mají hodně druhů, vyberte si podle svého. Přeji Vám jak jinak než dobrou vodu.Většinou si vyberu na netu z kamenného obchodu a dcera je vyzvedne/ušetřím za poštovné. Mají balení i po 3 ks -je to levnější.
Dobry den,
my doma filtracni konvici pouzivame a jsme moc spokojeni. Voda ma lepsi chut a hlavne caj je opravdu vynikajici. Tam je rozdil asi nejvetsi. Nevim jaky je rozdil mezi jednotlivymi znackami, ale my si koupili konvici City+ a slouzi nam dobre. Filtry navic nejsou nijak drahe, takze oproti balenym vodam hodne usterime. Snad Vam muj nazor alespon trochu ulehcil rozhodovani. Marketa
Pokud používáte doma vodu z městského vodovodu,je nesmysl používat takové filtry.Voda musí splňovat nutriční a vzhledové parametry podle dost přísných hyginorem,takže jen utrácíte peníze.Z vlastní studny bývá voda leckdy různě zbarvená a obsahuje i bakterie,tady je použití filtru v pořádku.
JABRAKA
jabrako, mám BRITU, ten co mě s ní obdaroval upřednostňuje zdravou výživu a myslím, že to nebyl špatný nápad. Filtr snižuje obsah chloru, vodního kamene (tedy chrání i domácí spotřebiče před jeho usazovaním), snižuje obsah hliníku, těžkých kovů a některých pesticidů a organických nečistot. Je pravda, že filrovaná voda chutná jemněji než natočená z vodovodu. Jsem s ní spokojená, jen ty náklady na filtr jsou dost vysoké - balení 3ks stojí cca 600kč, ale to už k té zdravé výživě jaksi patří .
Já mám také BRITU, ale filtry stojí 1ks 130kč. Kde je kupujete, že je máte tak drahé?Ještě i použité vykupují za 30 kč . Moc jsem si n konvici zvykla a voda je fakt dobrá. Co dobrá- výborná.
Kytičko, četla jsem to tady od vás výše a chtěla jsem se zeptat já vás, kde kupujete tak levně ? A po jednom kuse? To jsem nikde neviděla.Já kupuji v supermarketech, dívám se teď na krabici před sebou - BRITA MAXTRA filtrační patrony 3 ks . Opravdu asi necelých 600Kč. Teď jsem je někde viděla "v akci" za 425 Kč, ale byla to krabička se dvěma kusy. No, nekupte to
! Jsem předzásobená, takže jsem odolala...
.A že vykupují použité , a kde , vůbec nevím. Poraďte.Karina
www.gsmtelefony.cz nebo www.superstarshop.cz- zamluvíte si to a objednáte po internetu a můžete si to vyzvednout osobně . je to v Praze. mrkněte na to. Nebo Vám to mohou přivézt, ale samozřejmě si zaplatíte doručení.
děkuji za odpověď, vidím to. Jen mě mate, že vypadají trochu jinak, a na těch mých je napsáno maxtra technology. Ty se na webu objevují také a vypadají trošičku jinak. Tak se bojím aby to bylo totéž.Podle popisu asi ano, ale aby to šlo nasadit. Ona je ještě nějaká řada Elemaris a Marella, já se držím toho, co jsem dostala Nějak to promyslím, asi se na prodejně zastavím. Zdravím, díky karina
eshop.vasekuchyne.cz/... - no a tady je vykupují a já je házím do koše
Je hodně druhů vezměte pro jistotu 1 s sebou určitě dobře pochodíte, mějte vždy jen kvalitní vodu.
kdysi jsme ji doma měli, rozdíl jsem pozoroval jen u čaje, ale měli jsme opravdu dobrou vodu už přímo z kohoutku. Po přestěhování jsme na tom bídně, chci ji zkusit, ale úplně jsem zapomněl jak to funguje:
patrona nesmí být na suchu tzn. že se vždy doplňuje?
Vlastnosti filtrované vody má ihned po protečení filtrem nebo v konvici musí nějakou dobu ležet?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.