Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě, kolik tak může být příplatek za lesk kuchyňské linky - cena za běžný metr. Kuchyň bych chtěla renovovat, dvířka skříňek do bílého lesku. Kuchyň mám dlouhou 275cm ..
Souhlas. Na lesku je vidět každičký otisk, každičká šmouha. Lesk je krásný ve výstavních sálech, ale kde se pracuje s potravinami a s mokrými, mastnými rukami, to je pak člověk otrok kredence.
Děkuji všem za názor a respektuji ho. Lesk chci zvolit po delší úvaze, malé patlací děti už nemám, zvířátka nechovám, v kuchyni netrávím mládí a uklízím ráda .. tedy pro mě lesk vyhovující je i za cenu složitější údržby.
Dotaz zněl na cenu, pokud někdo s podobným zkušenost měl, byla bych vděčná .. zajímá mě jaká je obvyklá cena za metr, bez nutnosti dvířka jakkoliv upravovat a opravovat, jsou nová.
Dvířka jsou nová, kuchyň mám půl roku / dostala jsem ji jak je, kdyby zněl dotaz i na to, proč jsem si to nenechala udělat rovnou / , tedy z mého pohledu jde o renovaci, jiné slovo mě nenapadlo
Sem na web PORAĎTE jsem se přišla poradit s někým, kdo třeba podobnou zkušenost již má a kolik za to asi dal, samozřejmě obcházet stolaře je také řešení, pokud se zde nedozvím nic bližšího, předem si ale aspoň částečně snažím ušetřit čas. Představu totiž nemám bohužel vůbec žádnou, zda levnější varianta je cca 500 za metr a která varianta to je nebo ta nejdražší za 5000 za metr .. to mi také neporadíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.