Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace dílu postele

Od: michalb* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

koupil jsem si postel z borovicového masivu přes internet. Před týdnem jsem ji o víkendu poskládal. Při sestovvání jsem si všiml, že ne všechny díly jsou 100% rovně uřezané. Čelo postele se skládá ze 4 latí umístěny nad sebou. tyto laťe mají již předvrtané otvory na upevnění. Po sestave ní jsem, zjistilil, že jedna z latí je křivkě uříznuta, na jedná straně kousek chybí a na druhé straně přečnívá. Dále jsem montáži zjistil, že je tato lať asi o 3 mm tenší než ostatní. To zapříčinilo i to, že špička vrutu, která tuto lať drží trčí ven.

Hned o víkednu jsem sepsal e-mail na reklamaci těchto dílů i s fotkami. Do čtvrtka se mi nikdo neozval, tak jsem se rozhodl, že tam zavolám. Zde si vzali info jako je číslo objednávky a jméno a že se ozvou. Celý den se nic nedělo, tak jsem v páýetek volal znova. Taty mě přesměrovali na jiné číslo, kde proběhlo to samé jako jako první den s tím, že to předají dál a že se ozvou. Samozřejmě se opět nikdo neozval a neozývá. Jsem nachystaný, že jim dnes opět zavolám, a už jim něco řeknu. Poradil by mi někdo jak na takové chování?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

1x
Pisemnou reklamaci, telefonaty jsou k nicemu, resp. nejsou dolozitelne. Osobne bych zadal slevu a nejak si to po vyreseni reklamace upravil, lepsi nez postel nekam posilat zpatky.

hodnocení

0x
Je tu možnost vratit zboží do 14 dnu pokud je obědnávka přez internet
Ja bych to zabalil a poslal jim to zpět

asd1
hodnocení

0x

Máš tři možnosti - dodělat doma, reklamovat prokazatelně (dop. dopis s dodejkou; datová schránka...) nebo využít svého práva odstoupit do 14 dnů bez udání důvodu...

Pokud takhle dělaj mrtvý brouky, tak bych nedělal kompromisy a dal jim to sežrat, tj. chtěl bych i náklady na vyřízení reklamace, příp. slevu dost znatelnou.

Dabel a co máš dnes k objedu? ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]