Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karma Alfa POV-10 nevypíná

Od: jakubkamenik* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, Mám doma karmu: Karma Alfa POV-10 a před nějakou dobou mi karma přestala vypínat ohřev vody, když jsem vodu zastavil. Takže jsem vždycky když vypínam teplou vodu musel jít nejdřív vypnout hořák a pak zastavit vodu a před spuštěním teplé vody jsem musel jít karmu vždy zapálit. Dneska mi nastal další problém. Kdyz jdu karmu zapálit, tak hned karma začne hořet jako kdyz přes ní proudí voda i kdyz ta je zastavená. Prosím o radu co s tím?

Děkuji za rady a odpovědi. Kameník Jakub.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Plynový spotřebič = volat servis plynových zařízení. Sám do toho nezasahujte, mohlo by to skončit nepříjemně, nejen pro vás...buď se to povede opravit, nebo nový...nikdo neví, co s tím je ...a jak dlouho už ji máte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]