Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrtací šablona

Od: vrtak odpovědí: 4 změna:
Ahoj,
chtěl bych si z Aliexpressu objednat vrtací šablonu (něco, jako je na obrázcích), ale nemůžu tam nic podobného najít.
Nevíte někdo, jak se tento přípravek v angličtině nazývá?
Zkoušel jsem zadat "template" a různé vrtací šablony se mi zobrazily, ale konkrétně tuto nemůžu najít.
Moc děkuji.

Vrtací šablona
Vrtací šablona #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Taky jsem to řešil a v číně bohužel neušetříte. Mimochodem, občas to bývá za přijatelnou cenu i v lidlu. Pro občasné použití se to dá vyrobit z hranolu dřeva na stojanové vrtačce. Pokud jde jen o kolmost, dělá se jednoduchý přípravek taky z laťky. Spojí se do tvaru L. Vrtačka se vycentruje přiložením vrtáku na vnitřní roh toho L-ka. Dobrou zkušenost mám i s tímto: mall.cz/...

hodnocení

0x

Něco takového? Tady více... drilling template

vrtak
hodnocení

To je přesně ono, šikulka :)
Jen jsem bohužel čekal, že to z Číny pořídím levněji, než u nás. Ale velký rozdíl v ceně tam není. Ten Volfcraft se dá u nás koupit za zhruba 250 korun, takže to asi koupím někde tady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]