Nejste přihlášen/a.
Ahoj kutilové.Měl jsem rozdělanou automatku z důvodu výměny hřídele bubnu a po složení pračka nepere.Zapojil jsem konektory na čerpadlo,na motor a na topení.Od elektroniky vedou tři vodiče asi metrové délky zakončené konektorem a nevím,kam bych ho zapojil.Má někdo schéma zapojení?Je to typ 1 FET 107 W/03.Díky za typ.Ivo.
Tady poradí jen někdo, kdo má doma stejnou pračku a bude móóóóc ochotný se do ní podívat a zjistit, kam ty kabely podle jejich barev vedou. Jinou šanci moc nevidím.
Tady vidíš, jak je důležité dělat si při rozebírání podrobnou fotodokumentaci, hlavně u všech rozpojovaných spojů elektrických i mechanických. Ovšem tahle rada ti teď už je málo platná, na to bylo třeba myslet dřív.
Jak opravit netuším. Já zavolám opraváře co tomu rozumí a někdy se divím, proč při dnešní ceně automatek vůbec opraváře co si vezme půlku toho co stojí nová hledáme. Manžel rád kutí a tak pračku co jsem vyhodila, že tekla odvezl na chalupu, hrál si s ní dva dny, teče stále, sice málo ale teče i po výměně všemožných těsnění. V létě v ní pereme na dvoře a tak to nevadí ale za ty dva dny kdy to do šroubku rozdělal, mohl udělat něco jiného.
Pračka už zase pere,teda jsem se posunul dál.Ted zase při ždímání padá řemen.Řemenice nejsou v zákrytu asi o 10 mm.Byl to opravdu konektor na spínač dveří.O čem jsem myslel,že je spínač dveří,to směrovalo trysku na vyplavování pracích prostředků.Pračka už zase pere,teda jsem se posunul dál.Ted zase při ždímání padá řemen.Řemenice nejsou v zákrytu asi o 10 mm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.