Nejste přihlášen/a.
Řeším zateplení RD (zdi jsou sice z Ytong lambda, ale stavba má 3 nezateplené věnce...), a zaujaly mne zateplovací obklady. Líbí se mi, že je to zateplení o obklad v jednom, ale protože (alespoň mi to tak přijde) jde o okrajovou záležitost, rád bych o tom něco zjistil od nezávislých zdrojů. Nechci dávat nikomu reklamu, napsal jsem prostě do googlu "zateplovací obklady"..
Moc díky za případné reakce
Dejte typ, jaký obklad chcete?
Takže nějaký izpolant, na něj nalepí umělý kámen a ta prodají jako novinku? To samé si uděláte sám ale hodně levněji.
Nalepíte izolant a na to obkladový pásek, dle Vašeho výběru.
Je jasné, že PUR pěna je lepší nežli EPS. Ale ta cena!
No díval jsem se na ty "LITE PANEL", mají podle popisu kamenný dekor (z lehkého betonu, pokud jsem to pochopil), a údajně stejné či lepší izolační vlastnosti než polystyren či vata. Ale říkám si, proč to není více používané, doteď jsem o tom vůbec neslyšel. Možná cena, kterou se mi zatím nepodařilo zjistit
Aha, už jsem našel, cena kolem 2500 Kč-m2
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.